:
Dage
:
Timer
:
Minutter
SekunderEn ny æra for enkle & pålidelige traktorer

Tilmeld dig, og bliv vores eksklusive gæst ved forhåndsvisningen af Massey Fergusons nye serie af klasseledende traktorer
den 21. december kl. 9.00

Always Be Connected med
Massey Ferguson

Tilmeld dig nu, så deltager du automatisk i lodtrækningen om én af fem MF Always Connected-sæt, herunder en iPad og en PowerBank

Arbejd i bedste Massey Ferguson-stil

Tilmeld dig nu, så deltager du automatisk i lodtrækningen om at vinde én af vores fem MF Style-sæt, herunder en softshell-jakke, et par MF-overalls og en MF pedaltraktor til børn


En ny æra for traktorer til husdyrbedrifter


I kølvandet på den store succes med lanceringen af MF 8S-serien, introducerer

Massey Ferguson nu en helt ny serie af traktorer i 100-150 hk-klassen d. 21. december via en fuldt digital oplevelse, som sendes direkte til dig kl. 9.00.

Tilmeld dig for at dele denne unikke MF eXperience med os. Deltag, når vi fortsætter lanceringen af den nye æra af Massey Fergusons enkle & pålidelige traktorer.

Få eksklusiv VIP-adgang til lanceringen af den nye klasseledende traktor under dette online arrangement!Hvorfor tilmelde dig?


Når du tilmelder dig, vil du:


  • Automatisk modtage et link via e-mail, så du som vores VIP-gæst kan deltage i forhåndsvisningen af den nye Massey Ferguson serie af klasseledende traktorer!

  • Blive del af en fuldstændig interaktiv oplevelse

Du deltager også i lodtrækningen om at vinde:


  • Én af vores fem MF Always Connected-sæt, herunder en iPad og en MF PowerBank – værdi 3.000 kr.

  • Én af vores fem MF Style-sæt, herunder en MF softshell-jakke, MF-overalls og en MF pedaltraktor til børn – værdi 2.400 kr.


Læs alle vilkår & betingelser for vores lodtrækning


Tilmelding med et enkelt trin: Udfyld formularen, og modtag dit eget personlige link for at være vores helt særlige gæst ved vores online præsentation d. 21. december.

Ugentlige videoer

Indtil lanceringen af den nye traktor, vil vi hver uge præsentere én ny video, som vil overbevise dig om, hvorfor denne nye traktor bliver din nye bedste ven - Gå ikke glip af dette!

En ny dag starter - Åben dine øjne

Hver dag. Lige meget hvad der kræves. Du er nødt til at klare arbejdet, for dine kvæg kan ikke vente!

ER DU INTERESSERET?
Du arbejder hårdt…

...og udfører forskellige opgaver hver dag, så du forventer bestemt en traktor, der arbejder lige så hårdt og alsidigt som dig
Vil blive afsløret den 7. december

ER DU INTERESSERET?
Du stræber efter højeste Effektivitet

Så du forventer at klassens bedste traktor klarer opgaven
Vil blive afsløret den 16. december

ER DU INTERESSERET?